Født med gran i blodet

Træets farve og form er fast samtaleemne juleaften i vores familie. Nogle vil nok kalde det for en “arbejdsskade”, men når gran og juletræer nærmest er en del af blodet, så er det bare helt naturlig og måske selvfølgelig også lidt nørdet 😉 Vi elsker bare juletræer!

Hos er julen forbundet med en travl tid men i den grad også en meget hyggelig tid!

Julen handler for os selvfølgelig om julegaver, pynt, spændte børn, pakkekalender, julekalender i TV, julearrangementer i skole og børnehave, julefrokoster med familie og venner. Alt sammen flettes sammen efter bedste evne! Men ingen rigtig jul uden masser af gran! Det betyder naturligvis at vi ikke kan undvære adventsdekoration, kalenderlys og juletræ!

Juletræet vælges omhyggeligt ud blandt de mange flotte træer, intet er for godt til den perfekte juleaften. Nogle gange finder vi træet flere måneder før jul og mærker det af, så vi kan finde det, når det skal fældes. Andre gange foregår det blot et par dage før juleaften. Hos os sættes træet først i stuen lillejuleaftens dag. Så pynter vi det sammen, børn og voksne. Det er en fryd at samles omkring træet og bare nyde at vi igen har fundet ”det flotteste træ af dem alle”.

 

Efterlad en kommentar