20151004_162944

Hjemme hos os i Rode

Gården her på Egedevej 183 overtog Niels som 9. generation i 1996. Vi blev gift i 2003 og siden er Sine, Nanna og Bjarke kommet til. Børnene går i skole i Dalby. Pia arbejder til dagligt som lægesekretær på Sjællands Universitetshospital Køge.

Vi driver konventionelt landbrug men lægger vægt på at passe på vores jord. Det betyder for os i dagligdagen, at vi sprøjter mindst muligt, at vi blandt andet ikke pløjer men i stedet bevarer mulden i overfladen og dermed fremmer jordens naturlige processer med orme, insekter osv.

Vi plantede de første juletræer i 2009 og har siden plantet til et par gange. Det betyder at træerne nu er godt klar til at blive solgt og at vi har juletræer i alle størrelser mange år frem.

Gårdsalg

I november og december har vi gårdsalg af pyntegran og juletræer.

Luca i vogn tæt på

Her bor vi

Vores adresse er Egedevej 183, Rode 4690 Haslev. Vores lille landsby ligger blot 2 km syd for Dalby i Faxe Kommune. Se kort hvor I finder vores gård ved at trykke her.

Vi har masser af parkeringsplads langs med stalden.

Hvis I har lyst til at kigge forbi, så kan I se vores åbningstider her. Efter aftale kan vi være her uden for åbningstiderne. Bare ring til Niels på telefon 21 81 56 25.